05
Φεβ
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βρώμη με γάλα αμυγδάλου, Μπανάνα, Κακάο και Φυστικοβούτηρο
-
Prep
15m
-
Cook
-
Ready In
45m
-
12 servings
Ingredients
- ½ φλ. Νιφάδες Βρώμης ΦΥΣΗ
- 2 κ.σ. Καστανή Ζάχαρη ΦΥΣΗ
- ½ φλ. Γάλα αμυγδάλου
- 1 φλ. φράουλες
- 1-2 κ.σ. σκόνη κακάο
- 1 κ.σ. φυστικοβούτηρο
Directions
-
1
Χτυπάμε στο μπλέντερ το γάλα αμυγδάλου με τη μισή ποσότητα της Βρώμης ΦΥΣΗ και την Καστανή Ζάχαρη ΦΥΣΗ και το κακάο μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
-
2
Προσθέτουμε την υπόλοιπη ποσότητα Βρώμης ΦΥΣΗ και το φυστικοβούτηρο και το ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι.
-
3
Μοιράζεται το μείγμα σε 3-4 ποτήρια και το αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο ώστε να φουσκώσουν οι νιφάδες της βρώμης. Τέλος, γαρνίρουμε με τις φράουλες και το απολαμβάνετε κρύο.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: