20
Δεκ
-
Prep
20'
-
Cook
50'
-
Ready In
-
servings
Ingredients
- 5 κρόκοι αυγών
- 100γρ Καστανή ζάχαρη ΦΥΣH
- 500ml γάλα
- 2 βανίλιες
- σε σκόνη 500ml κρέμα γάλακτος
Directions
-
1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε μέχρι να βράσουν την κρέμα γάλακτος, την βανίλια, το γάλα και την 50γρ. καστανής ζάχαρης.
-
2
Χτυπήστε καλά σε ένα μπολ την υπόλοιπη ζάχαρη με τους κρόκους. Αφού ανακατέψετε καλά, ρίχνετε το μείγμα με τους κρόκους στο ζεστό μείγμα με την κρέμα γάλακτος και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
-
3
Αφού το μείγμα σας ομογενοποιηθεί, τοποθετήστε το σε πυρίμαχα ατομικά σκεύη και βάλτε τα σε ένα ταψί. Προσθέστε νερό μέχρι την μέση του ταψιού.
-
4
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά και έπειτα βάλτε στο ψυγείο για να πήξει η κρέμα
-
5
Λίγο πριν τα σερβίρετε, πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη και καίτε με το φλόγιστρο μέχρι να δημιουργηθεί η χαρακτηριστική κρούστα. Σερβίρετε μετά από πέντε λεπτά.
Footnotes
-
Cook's Note:
Ξεκινήστε τη Μέρα σας με Φύση! Με τα προϊόντα Φύση, η υγιεινή διατροφή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και νόστιμη. Δοκιμάστε τις παραπάνω συνταγές και ανακαλύψτε πώς η γκρανόλα και η καστανή ζάχαρη μπορούν να μεταμορφώσουν το πρωινό σας! Επισκεφθείτε ένα κοντινό κατάστημα και κάντε τα προϊόντα Φύση μέρος της καθημερινότητας σας. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας, ξεκινώντας από σήμερα!
-
Editor's Note: